Alienware Alpha (nieuw bij DJS Products)

Het ongelooflijk compacte ontwerp en de onverwachte kracht van de Alienware Alpha veranderen uw kijk op desktopgaming. Geniet van 60FPS gameplay met favorieten zoals The Witcher 3, Mortal Combat X, Elders Scroll V: Skyrim, en Middle-earth: Shadow of Mordor.

Superieure gameplay. Gestroomlijnd
Gamen vereenvoudigd: download games snel en rechtstreeks naar uw Alpha met slechts enkele klikken. Al uw games blijven up-to-date en staan altijd klaar om te worden gespeeld.
     

Geef ruim baan aan onverwachte kracht
De volgende generatie grafische kaarten: NVIDIA's nieuwste 'Maxwell'-architectuur met 2GB GDDR5-geheugen geven de op maat gemaakte GPU van Alienware Alpha voldoende vermogen om uw monitorinstellingen te verhogen – de Alpha NVIDIA GeForce GTX GPU presteert zelfs beter dan de NVidia GeForce GTX 860M GPU8.