DJS Products nu ook Fenix dealer

Fenix zaklampen zijn zuinig, krachtig en veelzijdig en zijn ontworpen om jaren lang mee te gaan. Deze LED kwaliteitszaklampen zijn toonaangevend binnen de wereld van zaklampen. Het assortiment bestaat uit oplaadbare zaklampen, maar ook zaklampen die werken op batterijen. De tactische lampen die tegen een stootje kunnen en beschikken over een krachtige lichtbundel. Daar deze lampen ontwikkeld zijn voor onder andere defensie, politiewerk, beveiliging, de jacht en surveillance zijn ze veelal voorzien van een eenvoudige en slimme bediening. De Commando Toko heeft een groot assortiment van Fenix Led zaklampen inclusief een veelvoud aan accessoires en natuurlijk de hoofdlampen voor (tactische) nachtwandelingen in het bos, voor het klimmen, voor het vissen, voor op de camping e.d. beschikbaar. Neem een kijkje wat we zoal te beiden hebben.