Korps Commandotroepen officiële reünie coin 1942 - 2017

Speciaal ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van KCT zal een prachtig aandenken door De Stichting Commandoreünie, onder auspiciën van De Commandostichting, uitgegeven worden voor de gehele commandogemeenschap. De officiële KCT reünie coin heeft de laatste stappen van zijn aanmaak en het inkleuringproces goed doorstaan. De reünie coin ziet er werkelijk prachtig uit en is een geslaagd, uniek en tastbaar aandenken aan het 75 jarig bestaan van het KCT. Deze reünie coin is een eenmalige uitgave en zorg dus dat je er niet naast grijpt! Met de aanschaf steun je ook de Stichting Commandoreünie en dat is natuurlijk een prachtig mooi groen doel!

 

De KCT reünie coin is alleen in de voorverkoop te bestellen tot en met 15 april 2017. Daarna kan je geen bestelling meer plaatsen! Zorg dus dat je er niet naast grijpt!