3 redenen om de DJS Products en de Commando-Toko "AAN" te zetten

Per 25 mei aanstaande is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Hierop is het privacy beleid van DJS Products Delivery & Services en van de Commando-toko aangepast. In het verleden heb je aangegeven dat je door ons op de hoogte gehouden wilt worden en wat ons betreft informeren wij je ook in de toekomst. Vanwege de AVG dien je ons daar wel opnieuw toestemming voor te geven.

Zet daarom DJS Products "AAN", zodat je het laatste nieuws kunt lezen, onze nieuwe producten van de commando toko weet te vinden en natuurlijk onze exclusieve aanbiedingen niet mist.

Op de hoogte blijven

Ten aanzien van DJS Products houden wij je graag op de hoogte van de be-langrijkste nieuwe aanwinsten in onze webshop en in onze Commando-Toko. Van updates van je bestelling tot en met de aflevering. Zo ben je altijd op de hoogte. 

Aantrekkelijke Privileges

Als DJS Products klant ontvang je aantrekkelijke aanbiedingen. Ben je zakelijk Privileges Gold-lid, dan kun je je bovendien inschrijven voor exclusieve evenementen en trainingen bij en via onze leveranciers. Een bezoek aan een fabriek evenals trainingen en cursussen bij onze leveranciers staan bijvoorbeeld elk jaar op het programma. Wij willen je graag blijven verrassen en je meenemen in onze bijzondere wereld.

Aantrekkelijke aanbieidngen

Je ontvangt relevante informatie over onze nieuwste producten. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van onze producten, accessoires en nieuwe Commando-toko artikelen. Altijd op het juiste moment en speciaal voor jouw geselecteerd.