DJS Products dealer van Sluban speelgoed

Aantrekkelijk geprijsde en veelzijdige bouwsteentjes

Sluban bouwstenen zijn leuk om mee te spelen. Met de verschillende bouwsteentjes kun je steeds nieuwe dingen ontdekken om voertuigen, gebouwen, boten of huizen te bouwen. Sluban  is een educatief speelgoedmerk en maakt net zoals Lego, bouwstenen om van alles mee te kunnen realiseren. Sluban is ideaal speelgoed voor kinderen. De Sluban bouwstenen passen perfect op andere merken bouwstenen zodat je met de verschillende soorten kunt blijven bouwen. De bouwstenen vallen op door hun hoge kwaliteit, unieke bouwsets en zeer voordelige prijzen. Er zijn verschillende thema's om te beginnen met bouwen zoals legersets met legervoertuigen als tanks, jeeps, commandoposten en radarwagens, of vliegtuigen bouwen zoals helikopters en straaljagers, of boten en vaartuigen zoals zeekruisers, vliegdekschepen, torpedoboten of zelfs een kernonderzeeër. Ook zijn er  politie en brandweer sets om mee te bouwen, dus er is veel keus.  De kwaliteit van de bouwstenen is zeer goed en de detaillering is fantastisch. De voertuigen en  poppetjes kunnen bewegen en zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Door de duidelijke beschrijving van de speelsets te volgen is het eenvoudig  de gewenste bouwresultaten te behalen. Sluban speelsets zijn ideaal om als cadeau te geven en te krijgen.