Goedgekeurd!


Gefeliciteerd! DJS Products voldoet aan WebwinkelKeur's gedragscode. Naast de keuring worden wij periodiek gecheckt om te verifiëren of we nog steeds aan de gedragscode en eisen die Webwinkelkeur stelt aan Webwinkels. Wij zijn lid van WebwinkelKeur sinds onze start in 2015 en WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op onze webwinkel vermelden. Jij als klant beoordeelt onze service en producten zodat we weten hoe ze in de praktijk presteren. Op deze manier worden wij zowel door jou als door WebwinkelKeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus! 

 

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat onze klanten en opdrachtgevers tevreden moeten zijn, spreekt voor zich. Dit doen wij door deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar te zijn. Daarnaast zijn we zeer gecommitteerd aan het nakomen van onze afspraken en opdrachten tot een goed resultaat neer te zetten. Onze opdrachtgevers en klanten trekken graag samen met ons op en beoordelen onze producten en service met een 9,6.