DJS Products dealer van Berghaus rugzakken

Berghaus is opgericht in 1966 en begonnen als klein outdoor winkeltje in Groot Brittanië. Al snel werd Berghaus producent van voornamelijk outdoor kleding. In 1971 werd gestart met de productie van rugzakken voor outdoor gebruik. Tot op de dag van vandaag is de Berghaus rugzak als één van de beste gewaardeerd! Het merk staat bekend om de zeer hoge kwaliteit en is de grondlegger van belangrijke outdoor innovaties. Berghaus was tevens de mede-uitvinder van Gore-Tex!

 

Military Equipment

Het innovatieve ontwerp van Berghaus biedt hoogwaardige, extreem duurzame en betrouwbare rugzakken van topkwaliteit. Het zijn deze waarden die aansluiten bij de eisen die aan militaire producten worden gesteld. Berghaus rugzakken zijn al jaren één van de populairste modellen bij defensie, maar zeker ook geliefd bij avonturiers, wandelaars en survival liefhebbers wereldwijd.